Om os

Founded
Vi er by- og boligudviklere. Vi tror på mangfoldighed som en kvalitet. Vi bygger blandede bebyggelser, hvor folk elsker at bo, ikke bare i dag, men også i fremtiden.
2006
Receptionen i ALFA Developments hovebygning

Vi skaber livskvalitet
Vi er en familieejet virksomhed og har råd til at tænke langsigtet. Vi er en nichespiller og vælger vores udviklingsprojekter med omhu, så vi er sikre på, at vi kan udfolde vores visioner.

Byer og boliger former menneskers liv. Derfor bygger vi ikke bare, men sætter mennesker i centrum. Vi skaber steder, hvor folk elsker at bo - ikke bare i dag, men også i fremtiden.

Vi har ingen standardløsninger, for ikke to områder er ens, ikke to mennesker er ens, og ikke to økosystemer er ens.

Mangfoldighed ser vi som en kvalitet. Derfor bygger vi sammensatte bydele for ejere og lejere, unge og ældre og familier og enlige.

Siden 2006 har vi udviklet moderne bydele, og i dag er vores aktiviteter centreret omkring metropolområderne København, Aarhus, Stockholm og Malmø.

Ludvig Find og Andreea Kaiser
Det ligger i vores DNA, at vi tør stille de svære spørgsmål og finde svar. Kan vi bo mindre og dele mere? Kan vi give mere plads til natur og biodiversitet? Hvordan skaber vi velfungerende fællesskaber? Svarene finder vi ved at investere i grundig research og afprøve nytænkende koncepter i praksis.
Andreea Kaiser og Ludvig Find, stiftere og ejere af ALFA Development

Vi ser forretningen i et større perspektiv
ALFA Development er en del af et netværk af virksomheder. Vores søsterselskab ALFA Ventures investerer i proptech start-up virksomheder med særligt fokus på bæredygtighed, biodiversitet, menneskers livskvalitet og teknologi. ALFA Ventures blev etableret i 2021 med henblik på at bidrage til en transformation i ejendomsbranchen mod en mere bæredygtig, brugerorienteret og digital fremtid.

Læs mere om
ALFA ventures

I 2022 stiftede ALFA Developments ejere Planetary Responsibility Foundation (PRF), hvis hovedformål er at beskytte og genoprette natur og biodiversitet gennem investeringer i projekter og videndeling. Hvert år bliver en del af overskuddet i ALFA Development overført til fonden.

Vi ønsker at skabe de bedste betingelser for mennesker og natur ved at hæve standarden i det byggede miljø.

Vores værdier

Troværdighed og tillid
Vi står ved vores ord. Vi prioriterer langsigtede og tætte relationer baseret på fairness og respekt.

Kvalitet
Vi skaber varig værdi med gennemtænkte løsninger.

Professionalisme
Vi har indgående markedsviden og arbejder med en høj grad af integritet.

Passion
Vi arbejder dedikeret og passioneret for at opnå gode resultater for os, vores partnere og kunder.

Alfa work_2

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for nye samarbejdsmuligheder.

Kontakt venligst jsm@alfadev.dk hvis din henvendelse drejer sig om køb og salg af jord og ejendomme. Vi ser frem til at høre fra dig.