Living by ALFA

Nyt boligkoncept
Blandt de første i Danmark introducerer ALFA Development et unikt, serviceret boligkoncept – Living by ALFA. Konceptet er skabt bygget op om fælles faciliteter og sociale aktiviteter i smukt designede omgivelser.
2023
Forestil dig et sted, hvor du opdager tiden på ny. Tid til familie, venner, naboer og til dig selv – i unikt designede fællesområder, der føles som en privat, eksklusiv forlængelse af dit eget hjem.
01
03

Et unikt boligkoncept bliver til

Billede
Orangeriet i Living by ALFA IrmaByen

Living by ALFA er et konkret svar på tidens tendenser. Downsizing, deleøkonomi, nye familieformer, stigende ensomhed, udbredelsen af hybride arbejdsformer samt ønsket om mere fleksibilitet og bekvemmelighed i hverdagen. Igennem tre år har vi udviklet Living by ALFA gennem grundig research, fokusgrupper, markedsanalyser og med en ambition om at skabe et boligkoncept, der tilbyder beboerne noget nyt og anderledes.

Med det udgangspunkt har vi skabt vores bud på et nytænkende boligkoncept. Ikke en standardløsning, men altid åbent for fortolkning i den konkrete kontekst, Living by ALFA udvikles i.

Living by ALFA er et serviceret community, der genopfinder den private udlejningssektor i Danmark ved at nytænke, hvordan vi bor og lever i dag og i fremtiden.

Living by ALFA adskiller sig fra andre typer af boligkoncepter, idet det er skræddersyet til et områdes konkrete behov – med tanke på historien og med blik for nutidens og fremtidens udvikling.

Living by ALFA kombinerer det bedste fra den private bolig med oplevelsen på et hotel. Et dedikeret Community Team er ansat til at møde og hjælpe beboerne med daglige gøremål og tilbyde sociale arrangementer i de eksklusive fællesområder.

Læs mere eller find dit nye hjem på
livingbyalfa.com

02
03

Living by ALFA IrmaByen

I 2023 åbnede det første Living by ALFA i IrmaByen i Rødovre. 163 lejligheder til forskellige målgrupper, herunder børnefamilier, unge par uden børn, singler og aktive voksne uden hjemmeboende børn.

alt=""
Billede
Loungen i Living by ALFA IrmaByen

Et nyt fællesskab er født, og høj tilfredshed går igen blandt beboerne. Vi lytter til deres feedback og justerer løbende, så rammer og tilbud er optimale.

Living by ALFA IrmaByen er vores flagskib inden for udviklingen af boligkoncepter. I de kommende år er målet at skalere og udbrede boligkonceptet i Danmark og Sverige. De næste projekter er i støbeskeen - alle målrettet det specifikke områdes kommende beboere, deres behov og drømme.

d139286dc4a68f99c9d31192449b7139 copy
Living by ALFA IrmaByen tilbyder både møblerede og umøblerede lejeboliger samt forskellige services, som vi kender dem fra hotelverdenen, eksempelvis roomservice og mulighed for rengøring.
Beboerne har adgang til The Clubhouse, som består af eksklusive fællesområder, der fungerer som en forlængelse af deres eget hjem. Lounge, eventrum, spisestue, hjemmebiograf, legerum og tagterrasse med orangeri er designet ud fra idéen om at indbyde til samvær og samtale; arbejde; refleksion og egen-tid. 
03
03

Relateret