Nye boligkoncepter

Innovation er en del af vores DNA. Vi sætter menneskers livskvalitet først og nytænker udviklingen af by- og boligområder. Læs mere om hvordan vi udvikler nye boligkoncepter.
alt=""

Vi konceptudvikler for fremtiden
Vi ønsker at gå forrest i udviklingen af nye by- og boligkoncepter, der opfylder nuværende og fremtidige generationers behov og drømme.

Derfor nytænker vi by- og boligudvikling. Vi baserer vores konceptudvikling på grundig research, trendanalyser og international inspiration. Og vi afprøver koncepter i praksis og tilpasser projekterne til lokale forhold – altid med menneskers livskvalitet som omdrejningspunkt.

Med udviklingen af vores nye build-to-rent boligkoncept, Living by ALFA, ønsker vi at imødegå udfordringer i det moderne liv og samfund. Helt konkret betyder det, at vi modvirker ensomhed ved at skabe fællesskaber, vi gør op med det travle hverdagsliv ved at tilbyde beboerne ekstra services, og vi tilbyder fleksible boligkoncepter, der passer til forskellige livsstadier og familieformer.

Læs mere om Living by ALFA

Living by ALFA er resultatet af mange års research, fokusgrupper og sparring med vores leverandører og serviceudbydere om, hvordan man skaber det bedste produkt til vores kunder, der understøtter og forbedrer deres livskvalitet.
Andreea Kaiser, ejer og Group CEO, ALFA Development

Vi tør stille de svære spørgsmål og finde svar
I vores konceptudvikling arbejder vi internationalt. Det betyder, at vi henter de bedste idéer og tendenser fra udlandet til Danmark. Globale tendenser såsom deleøkonomi, stigende ensomhed, hybride arbejdsformer samt ønsket om mere fleksibilitet og bekvemmelighed i hverdagen har redefineret behovene hos vores kunder og sat skub i ejendomsbranchen. Derfor samarbejder vi med antropologer, sociologer, bæredygtighedsspecialister og andre relevante eksperter for at få den nyeste viden integreret i udviklingen af fremtidens by- og boligkoncepter.

Vi tør stille de svære spørgsmål og finde svar. Kan vi bo mindre og dele mere – og samtidig leve godt? Hvordan skaber vi velfungerende fællesskaber? Grundig research og afprøvning af nytænkende boligkoncepter i praksis er vejen til målet.

Vi har modet til at gøre noget nyt og anderledes. Det er Living by ALFA et eksempel på. Living by ALFA er flagskibet i ALFA Developments udvikling af nye boligkoncepter, der nytænker hvordan vi bor og lever i dag og i fremtiden. Living by ALFA er et serviceret build-to-rent community, inspireret af nogle af verdens bedste og mest innovative boligkoncepter. Med Living by ALFA imødekommer vi behovene hos vores kunder ved at tilbyde eksklusive fællesområder og -aktiviteter, hotellignende services samt fællesskaber på tværs af generationer – alt sammen i et forsøg på at gøre livet lettere og mere bekvemt.

Vores boligkoncepter bidrager til:

  1. Øget livskvalitet og fællesskab med fælles faciliteter, aktiviteter og services.
  2. At modvirke ensomhed gennem fællesskaber på tværs af generationer. 

  3. Fleksibilitet og skræddersyede løsninger, der er tilpasset omgivelserne, beboerne og deres behov – fordi vi lytter til dem og sætter dem i centrum.

  4. Langsigtede løsninger og kvalitet - frem for hurtigt byggeri.

  5. Social bæredygtighed som en naturlig komponent i vores konceptudvikling.

  6. Holdbare løsninger baseret på både trendstudier, inspiration fra udlandet og samarbejde med kunder, forskere og specialister.

01
01

Relateret