ELF Development melder udsolgt i Kgs. Lyngby nye, Svanemærkede bykvarter

december 14
Knap et år før de sidste beboere flytter ind, kan ELF melde udsolgt i det svanemærkede projekt, Trongården, som opføres i Kgs. Lyngby. Allerede nu summer Trongården af liv og fællesskab blandt beboerne, og i sommeren 2022 står ELFs første udviklingsprojekt nord for København færdigopført som endnu et helstøbt bykvarter i rækken.
2021

Over de seneste år har ELF udviklet 24.000 m2 omkring Dyre- havegårds Jorder til det nye bykvarter, Trongården, bestå- ende af i alt 187 boliger. I sommeren 2020 flyttede Trongår- dens første beboere ind, som lige siden har været med til at transformere og forme området til et mangfoldigt og helstøbt bykvarter. Trongården består af 120 ejerboliger i form af række- og klyngehuse samt 67 lejeboliger, som ELF solgte til BlackRock Real Assets i foråret 2021. I øjeblikket er der ekstra livlig aktivitet på byggepladsen, da sidste etape er under op- førelse. Hele kvarteret forventes færdigopført i august 2022, hvor de sidste beboere flytter ind og hermed fuldender Tron- gården.

Fakta om TRONGÅRDEN
I yderkanten af Dyrehavens Jorder rejser TRONGÅRDEN sigsom en del af en større udvikling af Kgs. Lyngbys østlige del, hvor boliger og rekrea- tive områder blander sig med er- hverv, forskning og innovation.

TRONGÅRDEN består af 187 boliger fordelt på både ejer-og lejeboliger i smukke, arkitektoniske linjer med plads til mange af livets faser. Bag byggeriet, som er tegnet af Arkitema Architects, står ELF Development, mens HHM har hovedentreprisen.

”Med nærhed til både Kgs. Lyngby og København, smuk natur,
god infrastruktur, foreningsliv og institutioner er Trongården et stærkt eksempel på et attraktivt og bæredygtigt bykvarter, som rammer lige i hjertet af efterspørgslen. Dette kommer virkelig til udtryk, når vi, knap et år før de sidste beboere flytter ind, allerede er i mål med salget af alle 120 ejerboliger. Det er vi

utroligt tilfredse med, idet netop helstøbte bykvarterer, som er er bygget med tanke på livs- kvalitet for både beboere og omverdenen, er vores absolutte fokus for fremtiden”, fortæller CEO hos ELF, Jan Kristensen.

ELF står ligeledes bag IrmaByen i Rødovre – et andet utroligt vellykket og populært projekt. Her har ELF transformeret Irmas gamle domicil til en helt ny, 135.000 kvadratmeter stor bydel. Ligesom i Trongården, har interessen for IrmaByen været enorm, og også her har ELF måtte melde udsolgt allerede før fuldendelsen af flere af delområderne. Når IrmaByen i 2023 er fuldt udbygget, vil by- delen huse ca. 3.000 beboere.

01
05

Relaterede Artikler