Sundholmsvej 57

Sundholmsvej 57 set udefra

På Sundholmsvej 57 ejer ALFA Development 11 lejelejligheder i smuk ejendom fra 1907.

Strandtårnet

Strantårnet set fra gaden

I første parket til Amager Strand strækker Strandtårnet sig mod himlen. Boliger med det friske Øresund og det pulserende København som eksklusiv udsigt.

Valhøjkvarteret

Tæt ved institutioner og arbejdspladser vil et nyt boligområde i Rødovre vokse frem. I det nye Valhøjkvarter, tæt ved IrmaByen, er grønne områder mellem bebyggelserne og nærheden til Rødovres naturområder i fokus.

Kaffetårnet i IrmaByen

Kaffetårnet set udefra

Der dufter stadig af kaffe, Irma-kaffe, her i Rødovre, hvor Irma gennem årtier havde sit hovedkvarter og malede sin legendariske kaffe. Planen er, at det ikoniske, fredede kaffetårn skal transformeres til et samlingspunkt i bydelen.

Smedeland

ALFA Development ejer og drifter ejendommen Smedeland 6 i Glostrup, der ligger i det eksisterende industriområde Hersted Industripark. Hersted Industripark er udvalgt som et urbant transformationsområde, og over tid skal området forvandles til et nyt bykvarter, der emmer af liv.

Marielundkvarteret

I Herlev ved Mileparken og Marielundvej skal et nyt bykvarter bestående af lejeboliger med bynatur, gårdmiljø og plads til familier se dagens lys. På nuværende ejer og drifter ALFA Development ejendommen.

Sydhavnsgade

På Sydhavnsgade 16 ejer ALFA Development den smukke og ikoniske ejendom fra 1927 og 2003.

Olea Kitchen and Bar

Olea Kitchen and bar

Olea Kitchen and Bar er en middelhavsinspireret restaurant i hjertet af IrmaByen i Rødovre, beliggende ved Børge Olsens Plads og med udsigt til Kaffetårnet.

IrmaByens butikker

Living by alfa erhvervslokaler

IrmaByens butikker består af 5 erhvervslokaler, 1 restaurant, 1 take away samt 2 supermarkeder.

ALFA Work

Alfa work

På Knud Højgaards Vej i Søborg ligger kontorejendommen ALFA Work. Ejendommen er et moderne multikontorhus som består af 3.450 m2 kontorer fordelt på 4 etager samt 932 m2 kælderareal med medarbejderrestaurant, bar, lounge, fitnessrum mm.