Smedeland

Development
ALFA Development ejer og drifter ejendommen Smedeland 6 i Glostrup, der ligger i det eksisterende industriområde Hersted Industripark. Hersted Industripark er udvalgt som et urbant transformationsområde, og over tid skal området forvandles til et nyt bykvarter, der emmer af liv.
Ongoing
Beliggenhed
2600 Glostrup, Glostrup Kommune
Adresse
Smedeland 6
Opgavetype
Udvikling af nyt bykvarter på gammel erhvervsgrund
Forventet byggestart
2025
Grundareal
10.000 m2
Forventede etagemeter
15.000 m2
Enheder
187 lejeboliger
Samarbejdspartnere
Arkitema, Cowi
Bæredygtighedsmålsætninger
biofaktor: 0,5%, Co2 kg: 8,0 kg, DGNB certificering: Guld

Smedeland i Glostrup vil over de kommende år gennemgå en forvandling fra tidligere erhvervs- og industriområde i Hersted Industripark til at danne ramme for nye boliger, erhverv, liv og stemning i gaderne. Målet er at skabe et alsidigt urbant område med en tæt forbindelse til natur.

Det nye udviklingsprojekt skal via arkitekturen, forskellige bygningshøjder og større og mindre bygninger koble sig til den eksisterende industriarkitektur og være med til at skabe rammerne for et trygt og dynamisk byliv. Samtidig lukker bygningerne sig indadtil om et trygt og rart gårdmiljø, der lægger op til samvær og godt naboskab.

Nær Smedeland ligger flere dejlige naturområder og parker, og så der er kun 13 km til indre København. Der er kort afstand til gode offentlige transportforbindelser, og Hersted vil få sin egen letbanestation, estimeret til 2024. Dertil er skole, svømmehal, butikker og andet byliv tæt på Smedeland.

ALFA Development ejer og drifter ejendommen Smedeland 6 i Glostrup, der ligger i det eksisterende industriområde Hersted Industripark.

Relaterede projekter