Marielundkvarteret

Development
I Herlev ved Mileparken og Marielundvej skal et nyt bykvarter bestående af lejeboliger med bynatur, gårdmiljø og plads til familier se dagens lys. På nuværende ejer og drifter ALFA Development ejendommen.
Ongoing
Beliggenhed
2730 Herlev, Herlev kommune
Adresse
Mileparken 28-30 og Marielundvej 37A-D
Grundareal
15.482 m2
Forventede etagemeter
Ca. 23.000 m2
Opgavetype
Udvikling af bykvarter på gammel erhvervsgrund
Enheder
Etagebyggeri

Det nuværende industriområde ved Mileparken og Marielundvej skal transformeres til et bykvarter med lejeboliger, grønne områder og legeplads – med plads til liv og fællesskab.

Marielundkvarteret udvikles med henblik på at skabe et sammensat bykvarter, der henvender sig til både singler, par og børnefamilier. Lejlighederne skal have god rummelighed, og eksempelvis skal et køkken- og familierum bidrage til at gøre hverdagen lettere og mere effektiv for børnefamilier. Dybe altaner skal desuden knyttes til lejlighederne. I udviklingen af Marielundkvarteret er der stort fokus på at skabe gode rammer, enkelthed og et trygt miljø med tanke på de kommende beboeres behov.

Et letbanestop tæt ved Marielundkvarteret er estimeret til at blive færdigetableret i 2025, og desuden ligger en S-togstation nærved.

ALFA Development ejer og drifter på nuværende tidspunkt ejendommene på Mileparken og Marielundvej.

Relaterede projekter