Valhøjkvarteret

Tæt ved institutioner og arbejdspladser vil et nyt boligområde i Rødovre vokse frem. I det nye Valhøjkvarter, tæt ved IrmaByen, er grønne områder mellem bebyggelserne og nærheden til Rødovres naturområder i fokus.

Stejlepladsen

I den gamle del af Nivå ligger Stejlepladsvej, tæt ved smukke, grønne områder, søer og strand. Området vidner om en industrihistorie, hvor man tidligere producerede mursten i det gamle teglværks store ringovn. Nye byggesten skal i fremtiden blive til et levende boligområde i tæt samspil med naturen omkring.

Rovsingsgade

Rovsingsgadekvarteret er et af de sidste, store udviklingsområder i København. Her skal et erhvervs- og industriområde omdannes til et helt nyt bykvarter med fokus på livskvalitet, fællesskab, grønne områder og mangfoldighed.

Mørkhøj

Området omkring Mørkhøj Bygade gemmer på skjulte skatte. Den historiske Mørkhøjgård, den majestætiske allé og den lille skov, der ligger som et grønt åndehul i det tæt bebyggede område. Både den fredede gård, alléen og skoven indgår i udviklingen af en ny, blandet bydel med let erhverv og boliger. Her bliver plads til både historien, naturen og det gode liv.

Marienlyst

Tæt på Aarhus Midtby ser en ny bydel dagens lys i de kommende år. Naturbydelen Marienlyst bliver et mangfoldigt bysamfund i tæt kontakt med naturen og med en stærk, lokal identitet.

Mälarhöjden

I de sydvestlige dele af Stockholm ligger Mälarhöjden. Et af Stockholms mest attraktive områder, der kendetegnes ved sin ældre villabebyggelse og nærheden til Sveriges tredjestørste sø, Mälaren.

Kaffetårnet i IrmaByen

Kaffetårnet set udefra

Der dufter stadig af kaffe, Irma-kaffe, her i Rødovre, hvor Irma gennem årtier havde sit hovedkvarter og malede sin legendariske kaffe. Planen er, at det ikoniske, fredede kaffetårn skal transformeres til et samlingspunkt i bydelen.

Bromma, Riksbydalen

Bromma er et af Stockholms mest attraktive områder, kendt for sine kvarterer med store villaer i havebyer.

Brendstrup Nedergård

Den historiske Brendstrup Nedergård og de omkringliggende arealer, ca. 18 hektarer, ejes og driftes af ALFA Development. Området rummer store landskabelige værdier og spiller en væsentlig rolle i forhold til biodiversitet og klimahåndtering for udviklingsområdet i Marienlyst.

Astas Have

På Amager ved Sundholmsvej og Kornblomstvej skal nye boliger se dagens lys. Et blandet bymiljø med 64 boliger og 1 erhvervslejemål vil med tiden skyde op.