ALFA Development melder klar til nye projekter

januar 29
Med indgangen til 2024 melder by- og ejendomsudvikler ALFA Development klar til vækst. Et solidt finansielt fundament i den familieejede virksomhed og ansættelsen af flere nye developere ruster virksomheden til nye projektmuligheder.
2024

Group CEO og ejer, Andreea Kaiser trodser de ellers lidt matte markedsudsigter, hvor de høje renter betyder faldende investeringslyst og presser byggelånsrenten. Hun ser positivt på mulighederne inden for by- og ejendomsudvikling i 2024 og er klar til at slå til, hvis de rigtige projektmuligheder viser sig.

”Vi sætter ekstra kul på vores vækststrategi og er åbne for projektmuligheder i metropolregionerne omkring København, Aarhus, Stockholm samt i Lund og Malmö. Når det er sagt, opererer vi med langt sigte og venter gerne på de helt rigtige projekter, der giver os mulighed for at udfolde vores visioner for by- og boligudvikling,” siger Andreea Kaiser, ejer og Group CEO hos ALFA Development.

ALFA Development forventer ved udgangen af 2024 at have lokalplaner godkendt for opførelse af godt 90.000 m2 byggeri, hvilket omfatter en stor andel af boliger til mellemindkomstsegmentet. Hertil kommer yderligere godt 60.000 m2 over de kommende år i Danmark, mens der sideløbende arbejdes på udviklingsprojekter i Stockholm og Skåneregionen.

Blandt de igangværende danske projekter er Rovsingsgadekvarteret i København, Valhøjkvarteret i Rødovre samt Mørkhøj Bygade i Søborg, mens et stort udviklingsprojekt for Naturbydelen Marienlyst i Aarhus afventer lokalplanprocessen.

Flere nye ansættelser skal understøtte strategien
Som et led i vækststrategien har ALFA Development oprustet med to nye profiler inden for by- og ejendomsudvikling. Hakan Tasdemir startede som Projektudviklingsdirektør i december 2023. Hakan kommer fra en tilsvarende stilling hos FB Gruppen. Den 1. januar 2024 startede Oliver Lorentz Larsen som Senior Developer. Han kommer senest fra en stilling som Projektdeveloper hos Nordstern.

”Med flere aktuelle byudviklingsprojekter og et stærkt ønske om at tilbyde flere danskere og svenskere muligheden for at opleve vores nytænkende boligkoncept, LIVING BY ALFA, har vi behov for at styrke vores udviklerorganisation. Her skal Hakan Tasdemir og Oliver Lorentz Larsen bidrage med deres stærke kompetencer og erfaringer,” siger Andreea Kaiser, ejer og Group CEO.

Build-to-Rent koncept skal videreudvikles og skaleres
Efter færdiggørelsen af flagskibsprojektet i IrmaByen, hvor ALFA Development har etableret en helt ny bydel med et nytænkende serviceret boligkoncept, skal firmaets Build-to-Rent koncept, LIVING BY ALFA, skaleres og videreudvikles som en del af vækststrategien. Andreea Kaiser spår store muligheder for Build-to-Rent trenden både i Danmark og Sverige, og ALFA Development vil udvikle dette område både i eget regi samt i regi af strategiske samarbejder.

”Build-to-Rent er en stærk trend i blandt andet USA og Storbritannien og til dels også i Sverige. Flere og flere mennesker efterspørger mindre boliger, der er til at betale, og ønsker til gengæld at få mere bekvemmelighed, service og fællesskab i hverdagen. Det imødekommer vi med LIVING BY ALFA, der kobler det bedste fra at bo i egen lejlighed med serviceniveauet på et hotel”, siger Andreea Kaiser, ejer og Group CEO.

I IrmaByen er mere end 160 lejligheder en del af LIVING BY ALFA, og boligerne blev revet væk på kort tid, ikke mindst takket være det servicerede community som tilbyder masser af fælles aktiviteter, services og faciliteter. Det næste LIVING BY ALFA projekt i Københavnsområdet er i støbeskeen, og missionen er, at konceptet tages videre til Aarhus, Stockholm og Skåne.

01
05

Relaterede Artikler