IrmaByen

En bydel født ud af Irmas historie og bygget på stærke værdier om ansvarlighed, respekt for hinanden, fællesskab og kvalitet.

Karnaphuset

Rendering af Karnaphuset

Fine karnapper lukker lyset ind i disse boliger tæt ved vandet.

Kajkanten

overblik over Kajakkanten boligområdet

I den charmerende “by i byen” Limhamn ligger Kajkanten – et tidligere industriområde, der nu består af boliger, hvor natur og by forenes i fine, stemningsfulde oaser.

Strandtårnet

Strantårnet set fra gaden

I første parket til Amager Strand strækker Strandtårnet sig mod himlen. Boliger med det friske Øresund og det pulserende København som eksklusiv udsigt.

Strandgården

blå himmel over Strandgården

Udviklet med inspiration fra en stor katamaran er Strandgården en reference til det omkringliggende miljø med havet og stranden lige foran.

Amager Strandpark

Person går tur i naturskønt område foran Strandkanten

Amager Strandpark er et attraktivt nyudviklet boligområde med erhverv og detail, der strækker sig langs strandkanten mellem Københavns Lufthavn og centrum af København.

Valhøjkvarteret

Tæt ved institutioner og arbejdspladser vil et nyt boligområde i Rødovre vokse frem. I det nye Valhøjkvarter, tæt ved IrmaByen, er grønne områder mellem bebyggelserne og nærheden til Rødovres naturområder i fokus.

Rovsingsgade

Rovsingsgadekvarteret er et af de sidste, store udviklingsområder i København. Her skal et erhvervs- og industriområde omdannes til et helt nyt bykvarter med fokus på livskvalitet, fællesskab, grønne områder og mangfoldighed.

Mørkhøj

Området omkring Mørkhøj Bygade gemmer på skjulte skatte. Den historiske Mørkhøjgård, den majestætiske allé og den lille skov, der ligger som et grønt åndehul i det tæt bebyggede område. Både den fredede gård, alléen og skoven indgår i udviklingen af en ny, blandet bydel med let erhverv og boliger. Her bliver plads til både historien, naturen og det gode liv.

Marienlyst

Tæt på Aarhus Midtby ser en ny bydel dagens lys i de kommende år. Naturbydelen Marienlyst bliver et mangfoldigt bysamfund i tæt kontakt med naturen og med en stærk, lokal identitet.